2007. június 5., kedd


Noshátöööm...
Bizonytalanul ámde megkezdem ennek az internetes connection olvasatlan levélüzenetes hoszzú szavakkal taglalt értelemszerűen értelmetlen ún. blognak az írását, hogy ezzel is zaklassam kedves öcsémet, (minthogy a billentyűk hangja igazán és kimondottan zavaróan hathat tizenegykor, főleg, ha az embernek másnap kelnie kell reggel hétkor. Milyen rossz egyeseknek. Ha muszáj, akkor nehezebb, ismerjük el.)
Minekutána pedig kiírtam magamból az összes értelmetlen mondatsort nekikezdek talán valaminek ezzel kapcsolatosan, és felteszek ide ilyen képeket, meg képeket valamikről, talán havonta egyszer megnézem, hogy előző hónapban mit sikerült ide bebomlasztanom az agyamból, és azt is, hogy olvassa-e valaki.
Nos, ajánlom figyelmébe példának okádék (elnézést.) Juhász Évának, aki amúgy is szeret ilyen hülyeségeket olvasni. Majd láthat valami képet is, csak is egyedül számára idetéve, hogy legalább Ő megtekintse ezt.
Ennyi volna.
Ma megfagyott nálunk egy uborka a hűtőben, amit szintén én fogok elrontani, és hozzáütögettem egy üvegtálhoz. Ebből kifolyólag igen szépen kolompolt a fagyott uborka az üvegtál falán.
A fagyott uborka hangja ezekszerint szép?
Ez a képmeg Kizárólag Miki kedvéért önmagáról önmaga idegesítésére. (akkor ne nézzen rá)
Andytől, a Warholtól.

3 megjegyzés:

Ernest Hemingway írta...

Kisasszony,
Ön bizonyára nem hallotta még fagyott hering koppanását Lisa Minelli tomporán ha képes ubik köré csoportosítani a szép(mint közhelyes és radikálisan szubjektív szó, de ezt most nem vágom az Ön fejéhez, talán majd valami mást...később)jelzőt. Bár, Ön még igazán zsenge természet, még nem is éli önnön virágkorát! Gondolkodjon hát, úgy sincs! Mert nem, kérem alássan, nem az Ön képzeletének szüleménye vagyok! Amit mellesleg kikérek magamnak! Meg ezt a sajtburgert is, mert már legalább 42perce és 12másodperce várom! (42 mert ugyebár az a válasz mindenre - lásd Douglas Adams barátom remekét - 12 meg azért mert megszoroztam a törpéket kettővel.)

Mélységes alázattal és tisztelettel az Ön hű olvasója,
Erny

Unknown írta...

Hogy miicsodaa? Mit mondol? Dali? Az bolond volt. Mi van? Ja, hogy Vár hol... nem, várj, keresek egy jobb nevet!

A róka. írta...

Juj. Miez a gusztustalanság itt?!