2007. december 22., szombat

Nahát.
Már csak egy nap, de az két éjszaka. Köszönjük Kovács Juditnak, hogy ezt eszünkbe juttatta. (ú. juttatta.) És most várjuk, hogy megszálljon minket a karácsony. Vagy a szelleme legalább. Esetleg túl sok az amerikai film. Akkor maradt a karácsonyi zene. Volt sütés, káposztaszag, beszlgetés a halakról, és arról, hogy mi is a csaptelep, hihetetlenül közösségi Barátok Közt nézés, vásárlás, és mindezek után mondhatjuk, hogy nem érezni. Ja. És még a hó is leesett. Olyan mondjuk nyáron nincs, amikor itt nyár van. Különben meg van.
Nahát.
17.27-1727-172737...Most írok, akkor még nem voltam, és aztán nem leszek. De majd csináltatok magaról egy ilyen videót, amin beszélhetek a jövőnek, és kérdeznek tőlem negyvenet, arra mind választ adok, de valami átgondoltat, jól megfontolom, és szépen megfogalmazom, lehet, hogy még el is sírom magam valamin, merthát az mennyire hatásos, aztán meghalok, és ki nézi végig azt a három órás beszélgetést egy tévéképernyővel? Ki lesz arra kíváncsi? De mindegy is, úgyse csináltatok ilyet. Nem kedvemre való használati tárgy.
Nahát.
Valami olyasmi hír röppent fel egy belvárosi fodrászatban, hogy Thaiföldön azok a szép nők nem is nők, hanem férfiak.
Igenigen, kinn volt egy ismerősöm, aki plasztikai sebész, és mondta, hogy ott aztán nagy a kereslet az ilyesmire.
Nanemár, komolyan?
Igen. Várjál, itt mekkorára vágjam? így jó? Szóval a kisfiúkat ott lányként nevelik föl, mert a szegény családok másképpen nem tudnak megélni. Ili, mosd már meg Juci haját! Köszi!
És ők operáltatják magukat át?
Persze, de van, akinek nincs is rá pénze. Dehát látni ott az utcákon ázsiai férfiakat? Az ismerősöm mondta, hogy nem.
Jaaaaj ezmeg a nők lapjában is benne volt, nem?
Igen, őis azért ment ki, vagyis azért is. Aztán menekült is vissza. Készen is lennénk.
Mivel tartozom?
Kettőezer-nyolcszáz forint lesz.
Nahát.
Egy hete még azt hittem, hogy egy sms díja tizenhárom forint. Két hónapja meg azt, hogy a bérlet bemutatásával csak hatszáz forintot kell fizetni a BKV-nak. Tegnapig pedig azt, hogy egy darap csaptelep nem kerülhet nyolcvanezer forintba, mert mágis mi kerülne rajta annyiba.
Tévedtem.

Nahát.
Hogy ezek a japánok mit ki nem találnak...

Bild: Nahát. 1930, Hollandia. Mano és egy holland kisleányka.

Nincsenek megjegyzések: